SLIM HERSTELLENAls sporttherapeut behandel ik mensen met sportgerelateerde klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. U moet dan denken aan: niet specifieke klachten (dus klachten zoals overbelasting, waarbij er geen duidelijke medische oorzaak is) aan bijvoorbeeld gewrichten (zoals enkels, knieën, heup, schouders, elleboog of wervelkolom) en/of de al dan niet bijbehorende spieren en pezen.

Specifieke medische klachten, klachten die dus passend zijn bij een medische aandoening, zal ik doorverwijzen naar de huisarts. Bij de behandeling ga ik uit van de hulpvraag/klacht van de patiënt. Door middel van een grondige intake zal ik in eerste instantie altijd eerst uit zoeken of u bij de juiste behandelaar bent.

Regelmatig komt er uit de anamnese en het onderzoek, dat meerdere factoren een rol spelen bij de klacht van de patiënt. Naast de lokale behandeling van de klacht zal ik u ondersteunen om u zo goed mogelijk in staat te stellen te herstellen. Ik kan u helpen door middel van een breed scala aan behandeltechnieken zoals o.a. bindweefselmassage, spiermassage en fascie technieken, mobilisaties, oscillaties, schuddingen, knedingen, triggerpoint therapie, verschillende tape technieken, stabilisatie- en krachtsoefeningen.

ADRES

Duinstraat 4
4371 AZ Koudekerke

KvK
KvK 20150264
CONTACT